Ook bedrijven ervaren de stijgende energieprijzen en hebben er belang bij hun energieverbruik te doen dalen. Benieuwd naar welke oplossingen het energieverbruik verder kunnen doen dalen? Dan is de meting van de carbon footprint door Ecolife iets voor jouw bedrijf. 

In Izegem werkten we samen met vijf bedrijven die de kaart van duurzaam ondernemen trekken: Danis, Dessauvage, Handsaeme Machinery, Brouwerij Vanhonsebrouck en Bakkerij Dierickx-Visschers. Gemotiveerd namen ze deel aan ons traject ‘Bedrijvig voor het klimaat’, waarbij we samen hun carbon footprint maten. Daarna hielpen we hen verder met advies over reductiemaatregelen. Zo dragen deze bedrijven mee bij tot de klimaatambities van stad Izegem, die 40% minder CO2-uitstoot wil tegen 2030.

Vele besturen betrekken graag lokale ondernemingen bij hun klimaatbeleid. Met het traject ‘Bedrijvig voor het klimaat’ krijgen bedrijven begeleiding op maat van Ecolife en wisselen ze onderling leerervaring uit.

>> Bekijk de webinar of de brochure op Bedrijvig voor het klimaat Izegem. Interesse? Neem contact op voor een traject op maat.