Vorige week was Ecolife te gast in het West-Vlaamse Izegem voor de slotsessie van Verenigd voor het Klimaat. Ecolife begeleidde de gemeente en zes verenigingen om hun energieverbruik te monitoren en hun lokalen, vervoer, voeding en evenementen duurzamer aan te pakken. Alle zes verenigingen waren aanwezig om het succesvolle traject op een feestelijke manier af te sluiten. Meer en meer verenigingen willen immers bijdragen aan lokaal klimaatbeleid.

De klimaatsubsidie van de stad Izegem zal de verenigingen een duwtje in de rug geven bij de realisatie van hun duurzame acties. Alweer een mooie samenwerking tussen de stad en haar verenigingen. Veel dank aan burgemeester Bert Maertens en klimaatmedewerker Thomas Segers!  

>> Ook Verenigd voor het Klimaat in jouw gemeente? Neem contact op voor een traject op maat.