Ook bedrijven ervaren de stijgende energieprijzen en hebben er alle belang bij hun energieverbruik te doen dalen. Ben je ook benieuwd naar de energievreters in je bedrijf of kantoor? Of vraag je je af welke oplossingen het energieverbruik verder kunnen doen dalen? Dan is de meting van de carbon footprint door Ecolife echt iets voor jouw bedrijf.

De carbon footprint biedt inzicht in impacten zoals energieverbruik en bedrijfsmobiliteit. Ecolife brengt de nodige gegevens mee in kaart en berekent de totale koolstofvoetafdruk van het bedrijf. Op basis hiervan geven we advies over haal- en betaalbare reductiemaatregelen. Resultaat? Een helder inzicht in het eigen verbruik en een effectieve daling van de CO2-bedrijfsuitstoot via gerichte maatregelen.

Vele besturen betrekken lokale ondernemingen graag bij hun klimaatbeleid. Met het traject ‘Bedrijvig voor het klimaat’ krijgen bedrijven begeleiding op maat van Ecolife en wisselen ze onderling leerervaringen uit.

 >> Interesse? Neem contact op voor een traject op maat. Via het project ‘Bedrijvig voor het klimaat’ kan Ecolife zes Oost-Vlaamse KMO’s gratis begeleiden met steun van de provincie Oost-Vlaanderen.