Vraag je je ook soms af hoe duurzaam het er bij je thuis, op je werk of in je vrije tijd aan toe gaat? Hoeveel lager je impact is door duurzame keuzes die je nu al maakt? Of wat de precieze milieuwinst is van extra acties? Dan is de carbon footprint van Ecolife iets voor jou.

Ook DNS Belgium baseert zijn duurzaamheidsstrategie graag op basis van de juiste cijfers. DNS is de organisatie die de domeinnamen registreert die eindigen op .be, .vlaanderen en .brussels, Ecolife berekende al voor het vierde jaar op rij hun carbon footprint. Zo kan DNS Belgium zijn duurzame werking nauwgezet monitoren. DNS Belgium gaat voluit voor overschakelen naar groene stroom, naar een duurzamer wagenpark, naar teleconferencing en cloud computing.

De carbon footprint geeft inzicht in belangrijke impactfactoren zoals energieverbruik en medewerkersmobiliteit. Ecolife adviseert over reductiemaatregelen in het kader van een duurzaamheidsstrategie op lange termijn. Voor de resterende uitstoot stelt Ecolife gepaste compensatiemogelijkheden voor. Zo helpen we organisaties op weg naar klimaatneutraliteit.

>> DNS Belgium Sustainability Report 2019

>> Interesse? Neem contact op voor een aanbod op maat.