Werk je voor een OCMW, sociaal huis, woonmaatschappij, vereniging waar armen het woord nemen, buurtorganisatie, onthaalbureau inburgering of integratiecentrum? Dan zijn onze workshops ‘Slim energie besparen’ geknipt voor jou. Inhoud en methodiek zijn helemaal op maat van kansengroepen.

In deze workshop werken we met ‘praatplaten’, sprekende afbeeldingen van vier kamers in huis. De begeleider bespreekt het verbruik van elektrische en verwarmingstoestellen en het effect van zuinig verbruik op de energiefactuur. De deelnemers zoeken naar ‘grote verbruikers’, bespreken hoe ze daar zuinig mee om kunnen gaan en geven elkaar tips. Op de folder duiden de deelnemers de acties aan die ze thuis willen toepassen.

>> Interesse? Vraag hier je workshop aan. De workshops worden gratis aangeboden door Fluvius mits deelname van minstens 10 personen.