De Standaard Solidariteitsprijs 2017 draait op volle toeren.

Met deze wedstrijd krijgen verenigingen de kans om hun werking in de kijker te zetten. Elke genomineerde vereniging kreeg de voorbije maand plaats voor een paginagrote advertentie in de krant.

Uit 126 inzendingen werden de 24 sterkste advertenties geselecteerd. Ook Ecolife was erbij! In De Standaard van 10 augustus verscheen onze advertentie “En wat denkt u van een ecologische poepafdruk?”. We werkten hiervoor samen met de bureaus Make Lemonade en KPOT.

Ook jij kan mee bepalen wie de publieksprijs 2017 wint en zo kans maakt op 3 maal een paginagrote advertentie in De Standaard. Een mooie kans voor Ecolife om opnieuw paginagroot in de krant te verschijnen en zo nog meer mensen te inspireren tot duurzamer leven.

Breng vandaag nog je stem voor Ecolife uit op www.standaard.be/solidariteitsprijs. 

Deel deze oproep gerust met familie, vrienden, collega’s,…

Alvast bedankt!

Het Ecolife-team