‘Samen het verschil maken. Voor een duurzame wereld die we zelf mee vorm geven.’ Daar gaat het over in de nieuwe workshop ‘Verlaag je ecologische voetafdruk’ van Ecolife. We berekenen de ecologische voetafdruk van de deelnemers en gaan op zoek naar acties voor een duurzame toekomst.

Samenwerken met een energiecoöperatieve, kiezen voor lokale voeding bij een buurderij, een zelfplukboerderij of thuisverkoop op de boerderij? Of je vakantie op een nieuwe manier invullen?

Vijf KVLV-afdelingen gingen tijdens de workshop de uitdaging aan om zich actief in te zetten: kiezen voor een vegetarische feestmaaltijd, hun activiteiten onderwerpen aan de duurzaamheidstoets, een weggeefwinkel organiseren en nog veel meer. De enthousiaste dames tonen dat iedereen op zijn of haar manier kan bijdragen aan meer duurzaamheid.

>> Bel (016 22 21 03) of mail ons gerust als je interesse hebt in deze boeiende workshop.