Daikin_vertical_logo_3C-safeEcolife biedt werknemers van Daikin in Oostende een interactieve opleiding rond milieu en duurzaamheid: informatie, sensibilisering en handelingsperspectief in één pakket.

Daikin heeft sinds lang de ambitie om milieuzorg te integreren in haar werking en beschikt over een ISO14001 gecertificeerd milieubeheerssysteem. Het bedrijf sensibiliseert ook zijn werknemers rond duurzaam gedrag op het werk en thuis en informeert hen over de concrete interne milieu-initiatieven bij Daikin.

De Ecolife-dagopleiding is ideaal om werknemers wegwijs te maken in de milieu-impact van energie- en waterverbruik, afvalproductie, aankoopgedrag en mobiliteit. Daarnaast biedt de sessie inspiratie bij het uitwerken van milieuacties op de werkvloer en thuis.

De deelnemers reageren enthousiast en vinden de opleiding boeiend en een goede mix van inhoud, praktijk en entertainment. Na elke sessie bezorgt de coach praktische tips van de werknemers om de milieu-impact van de bedrijfsactiviteiten te verlagen aan de milieucoördinator.