ecodrivingIn september verzorgde Ecolife Ecodriving-dagsessies voor het personeel van het Europees Parlement in Brussel, Luxemburg en Straatsburg.

Op de drie locaties organiseerden de dienst EMAS en het Mobility Point van het Europees parlement een speciale ‘mobility day’ om energiezuinig vervoer en transport bij het personeel te promoten.

Op de mobility day was er aandacht voor openbaar vervoer, carpooling, e-bikes maar ook voor energiezuinig autorijden. Met onze Ecodriving-sessies gaven we het internationale gezelschap de belangrijkste tips mee om milieuvriendelijker en zuiniger te rijden. Door deze principes toe te passen bespaart men onmiddellijk enkele liters brandstof en daalt de uitstoot van schadelijke uitlaatgassen.
Via ons Ecodriving-aanbod met rijsimulatoren willen we organisaties en individuen bewust maken van het effect van hun rijgedrag op het milieu. Meer info op: www.ecolife.be/ecodriving. Contacteer ons voor een aanbod op maat.