Workshop ‘Slim energie besparen’

Werk je voor een OCMW, sociaal huis, woonmaatschappij, vereniging waar armen het woord nemen, buurtorganisatie, onthaalbureau inburgering of integratiecentrum? Dan zijn onze workshops ‘Slim energie besparen’ geknipt voor jou. Inhoud en methodiek zijn helemaal op maat van kansengroepen.

In deze workshop werken we met ‘praatplaten’, sprekende afbeeldingen van vier kamers in huis. De begeleider bespreekt het verbruik van elektrische en verwarmingstoestellen en het effect van zuinig verbruik op de energiefactuur. De deelnemers zoeken naar ‘grote verbruikers’, bespreken hoe ze daar zuinig mee om kunnen gaan en geven elkaar tips. Op de folder duiden de deelnemers de acties aan die ze thuis willen toepassen.

Ga na of je in het werkingsgebied van Fluvius valt en vraag je gratis workshop aan mits deelname van minstens 10 personen. Val je niet in het werkingsgebied van Fluvius, dan betaal je 375 euro (ex btw).

 Praktisch:

  • Workshop door ervaren begeleiders
  • 10 tot 15 deelnemers
  • 2 uur

Interesse? >> Stuur een mailtje naar tina.baert@ecolife.be met enkele data- en uurvoorstellen. Ecolife zoekt vervolgens een lesgever ter plaatse en contacteert jou zo snel mogelijk terug.